Postări populare

duminică, 3 aprilie 2011

Samsung Galaxy


               Samsung plănuieşte să relanseze versiunea originală a lui Galaxy S. Noul smartphone, cunoscut sub numele Galaxy S Plus I9001, pare să aparţină unei divizii a Samsung Rusia şi se va deosebi de vechiul model prin folosirea unui procesor cu performanţe semnificativ îmbunătăţite.
             Samsung Galaxy S Plus I9001 va fi livrat cu sistemul de operare Android 2.3Gingerbread, rulat cu ajutorul unui procesor tactat la 1.4GHz, din păcate tot o versiune single-core.
             Modelul este echipat cu un spaţios ecran Super AMOLED de 4inch, pe care vom putea admira interfaţa TouchWiz 3.0 UI, redată la o rezoluţie de 800x480 pixeli şi controlată cu ajutorul unei interfeţe touchscreen capacitivă. Avem la dispoziţie 8GB memorie internă şi slot pentru card de memoriemicroSDHC, cu suport pentru capacităţi de până la 32 GB.
              Lista dotărilor mai cuprinde un modul A-GPS, radio FM, suport pentru conexiune Bluetoth 3.0 şi WiFi 802.11 b/g/n, cameră VGA frontală şicameră foto de 5MP, cu autofocus şi suport pentru captură video la rezoluţie HD.
              Spatele telefonului este acoperit de un capac metalic, sub care este ascuns un acumulator Li-Ion de 1650 mAh, ce ar trebui să acopere fără probleme necesarul de energie al ecranului de 4 inch.
              În Rusia, Samsung Galaxy S Plus I9001 ar trebui să ajungă pe rafturile magazinelor în decursul lunii aprilie la un preţ de 23990 ruble, sau mai pe înţelesul nostru aproximativ 840 dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu